Kategoriat
Avoimia työpaikkoja

Avoimet työpaikat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Haluatko innostavan ja palkitsevan työn mukavassa porukassa? Tule meille. Olemme nuorekas ja nopeasti kasvava remonttialan yritys – Oulusta kotoisin. Siksi meillä on niin leppoisaa, vaikka teemmekin kovasti töitä. Etsimme jatkuvasti työntekijöitä eri puolille Suomea. Vaikka et juuri nyt olisikaan vaihtamassa työpaikkaa, mutta olet alasta kiinnostunut, jätä meille viesti ja yhteystietosi alla.

 

Myyjäksi vaiko asentajaksi?

Etsimme jatkuvasti myyjiä ja asentajia pääkaupunkiseudulle sekä Kokkolan ja Oulun seudulle. Onko sinulla kokemusta kuluttajamyynnistä tai remonttialan myyntitehtävistä? Vai oletko vasta harkitsemassa myyjän uraa ja kaipaisit kokemusta siitä? Kerro meille siitä!

Vai oletko kätevä käsistäsi ja taitava asiakaspalvelija? Onko sinulla jo remonttialan asennuskokemusta vai haluatko nimenomaan hankkia alan kokemusta? Jätä meille viesti ja yhteystietosi alla. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten sopivan tehtävän avautuessa.

Tutustu myyjän työhön ja katso Aapon tarina:

 

Työkulttuurimme

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työpaikassaan ja pääsevät kehittymään taitojensa mukaan. Pidämme siis huolta työntekijöistämme, sillä vain tyytyväinen työntekijä voi palvella asiakasta erinomaisesti. Meille asiakas on kaikki kaikessa.

Töissä meillä on innostunut ja rento fiilis – meillä ei turhasta pönötetä eikä kitistä. Tehdään kovasti hommia ja samalla nautitaan siitä ja otetaan toisetkin huomioon.

Jätä hakemus