Salaojaremontti ja ränniremontti kannattaa tehdä samanaikaisesti

Salaojituksen tehtävä on suojella perustuksia kosteudelta. Vanhoissa kiinteistöissä salaojitus voi puuttua kokonaan tai se on huonossa kunnossa. Salaojaremontti ja ränniremontti kannattaa ajoittaa tehtäväksi samanaikaisesti, sillä nämä kaksi järjestelmää täydentävät toisiaan.

kosteusvaurio rännit

Kosteusvaurio on salakavala aikapommi

Talojen räystäskourut eli rännit suorittavat tärkeää tehtävää: ne ohjaavat sadevesiä pois talon rakenteiden lähettyviltä ikävän kosteusvaurion välttämiseksi. Vesikourut johtavat veden turvallisesti maahan tai salaojiin. Kosteusvaurio ei ole leikin asia, sillä se voi muhiessaan aiheuttaa talossa pahaakin vahinkoa. Rännit voivat olla kosteusvaurion syy, jos ne päästetään huonoon kuntoon.

Seinätikkaat, lapetikkaat ja kattosillat ovat jokaisen katon välttämättömiä turvavarusteita

Seinätikkaat, lapetikkaat ja kattosillat tekevät katolle nousemisesta ja siellä liikkumisesta turvallista. Nämä varusteet luetaan kattoturvatuotteisiin. Lue, miten niitä on syytä hyödyntää katolla työskennellessä ja miten ne parantavat katolla työskentelevän turvallisuutta.

Yrittäjä Hannes Niemelä: Nykyaikaisen yrityksen tulee keskittyä palveluun

Hannes Niemelä kertoo Suomen Vesiremotin synnystä ja omasta polustaan nykyaikaisen saneerausyrityksen perustajaksi. Henkilöstön innostus, osaaminen ja sitoutuminen luovat Hanneksen mukaan edellytykset erinomaiselle asiakaspalvelulle, mikä vuorostaan on yrityksen menestyksen perusta.

lumiesteet

Lumiesteet suojaavat ihmistä ja rakennusta

Kiinteistön haltijan velvollisuus on huolehtia turvallisista olosuhteista sekä katolla että talon läheisyydessä. Ei ole siis yhdentekevää, millaiset lumiesteet katolle asennetaan.

rännit kaunistavat rakennuksen arkkitehtuuria

Rännit ovat rakennuksen kaunistus tai kauhistus

Rännit ovat parhaimmillaan sekä kauniita että hoitavat tehtävänsä eli pitävät kosteuden loitolla. Lue arkkitehti Ulla Mitikun ajatuksia rännien valinnasta osaksi rakennuksen muoto- ja värimaailmaa.

pisko sadevesijärjestelmä

Ränniremontti pitää sadeveden hallinnassa

Kotimaan sääolosuhteet laittavat kotien sadevesijärjestelmät kovalle koetukselle. Suomen Vesiremontin kokenut henkilöstö on tehnyt onnistuneesti satoja ränniremontteja kaikenlaisiin koteihin.

ränni

Rännien puhdistus kannattaa tehdä hyvän sään aikana

Vesikouru on yksi keskeisiä sadevesijärjestelmän osia, jolla huolehditaan, että pienemmät ja suuremmat rakennukset pysyvät kuivina säässä kuin säässä. Vesikourun asennus on siis rakennuksen ja rakenteiden suojaamista.

ränni, rännien

Vesikourun asennus hoituu ammattilaiselta ympäri vuoden

Vesikouru on yksi keskeisiä sadevesijärjestelmän osia, jolla huolehditaan, että pienemmät ja suuremmat rakennukset pysyvät kuivina säässä kuin säässä. Vesikourun asennus on siis rakennuksen ja rakenteiden suojaamista.