pisko sadevesijärjestelmä

Sadevesijärjestelmä suojaa kotisi kosteudelta

Sadevesijärjestelmä ohjaa sadevedet ja sulamisvedet pois talon läheisyydestä. Sadevesijärjestelmän muodostavat vesikouru ja syöksytorvi: vesikouru kerää veden katolta ja syöksytorvi ohjaa veden katolta sadevesikaivoon. On tärkeää, että sadevesijärjestelmä ovat asennettu laadukkaasti ja oikein, sillä muutoin sade- ja sulamisvedet voivat vaurioittaa talon rakenteita. Käytämme asennuksessa Piskon nykyaikaisia, kestäviä ja saumattomia sadevesijärjestelmiä. Rännit ovat muodoltaan pyöreitä ja varustettu markkinoiden kestävimmillä kannakkeilla. Rännit eivät kerää roskaa ja vesi virtaa vapaasti. Nämä tuotteet soveltuvat hienosti Suomen vaativiin sääolosuhteisiin.

Varaa ilmainen kartoitus

Sadevesijärjestelmän hinta

Sadevesijärjestelmän hinta muodostuu talon koon mukaisesti. Mitä suurempi talo, sitä enemmän vesikouruja ja syöksytorvia tarvitaan. Oikealla mitoituksella parannetaan toimivuutta ja vähennetään kustannuksia, kun taas väärä mitoitus tai vähäinen rännien määrä ohjaa sadevedet väärin talon lähettyville tai jopa rakenteisiin. Nämä erehdykset vältetään huolellisella suunnittelulla, jonka teemme aina ennen korjaustöihin ryhtymistä. Sadevesijärjestelmän uusimisesta koituvia kustannuksia huojentaa kotitalousvähennys, joka on 40% asennustyön hinnasta.

pisko sadevesijärjestelmä

Sadevesijärjestelmän kartoitus ja asennus

Selvitämme ilmaisella kartoituskäynnillä huolellisesti kiinteistön nykyisen sadevesijärjestelmän kunnon, kartoitamme mahdolliset ongelmakohdat ja teemme korjaussuunnitelman. Korjaussuunnitelmassa määritellään, millaisia toimenpiteitä sadevesijärjestelmän uusiminen vaatii. Kun suunnitelma on tehty, voimme alkaa asennustöihin. Sadevesijärjestelmän uusiminen on n. yhden työpäivän kestävä urakka ja huolehdimme kaikista työhön liittyvistä vaiheista alusta loppuun.

Varaa ilmainen kartoitus

Piskon sadevesijärjestelmä kestää säätä ja aikaa

Olemme valtuutettu Piskon jälleenmyyjä. Kotimaiset, 100% kierrätettävät Piskon sadevesijärjestelmät ovat markkinoiden kestävimmät. Rännit on valmistettu Suomessa kotimaisesta teräksestä, joka mahdollistaa yhtenäisten, saumattomien ja pitkienkin kokonaisuuksien toteutuksen tyylikkäästi. Piskon teräksiset sadevesijärjestelmät kestävät kolhaisuja ja ajoittaista nojaamista. Ne on myös käsitelty pinnoitteella, joka antaa kestävän suojan korroosiota vastaan ja sietää hyvin UV-säteilyä. Piskon sadevesijärjestelmät soveltuvat niin tiili-, huopa- ja teräskatoille. Kevyilläkin huoltotoimilla Piskon sadevesijärjestelmät kestävät jopa kymmeniä vuosia.