Suomen Vesiremontin taustalla toimii
nuorekas ja aktiivinen työtiimi

Suomen Vesiremontti on kaikkea muuta kuin tavanomainen rännifirma. Olemme nykyaikainen yritys, jonka toimintaa leimaa nuorekkuus, ahkeruus ja jatkuva kehittyminen. Haluamme kulkea alan kehityksen eturintamassa ja kehittää ja parantaa toimintaamme jatkuvasti. Yrityksemme tavoitteena on rakentaa sellainen ränniremonttikonsepti, joka on asiakkaalle paras mahdollinen: helppo, läpinäkyvä ja vaivaton.

Toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa, Kokkolassa ja Espoossa. Näin pystymme tarjoamaan sadevesijärjestelmät, rännit ja kattoturvatuotteet samalla varmalla toimintatavalla laajalti Suomessa. Asiakaslähtöinen, aktiivinen ja eteenpäin katsova yrityksemme suosii nykyaikaista ja avointa työkulttuuria. Mainio työilmapiiri ja hyvä työporukka saavat aikaan sen, että yrityksessämme on kaikkien mukava työskennellä.

Suomen Vesiremontti Oy lukuina

+2000

Tyytyväistä asiakasta

+20

Ammattimiestä

3

Toimipistettä

Mistä kaikki alkoi

Suomen Vesiremontin tarina on lähtenyt liikkeelle Oulusta. Yritys perustettiin vuonna 2018 tarjoamaan selkeää saneerauspalvelua ränniremonttialalle. Alalta puuttui nuorekas tekijä, joka olisi erikoistunut tarjoamaan täyden palvelun ränniremontin ja vastaamaan aidosti asiakkaan tarpeisiin. Missiomme onkin tarjota asiakkaillemme alan vaivattomin ja laadukkain ränniremontti. Alusta alkaen olemme kehittäneet palveluamme asiakaslähtöisesti ja haluamme pysytellä kehityksen kärjessä vastedeskin.

Meille tärkeää on

Asiakastyytyväisyys

Toimimme asiakaslähtöisesti ja huolehdimme asiakkaasta. Tarjoamme helpon kokonaispalvelun takuutyönä, mikä on asiakkaidemme mieleen: asiakaspalautteen keskiarvo on 9/10.

Ammattitaito

Meillä työskentelee kokenut, sitoutunut ja nuorekas joukko remonttialan ammattilaisia, jotka aidosti viihtyvät työssään. Työtämme leimaa ahkeruus, ammattitaito ja korkealuokkainen työnjälki.

Läpinäkyvyys

Pyrimme toimimaan kaikessa vastuullisesti, rehellisesti ja läpinäkyvästi. Pidämme lupauksemme.

Kehittyminen

Olemme nuorekas, aktiivinen ja eteenpäin menevä yritys. Kehitämme toimintaa jatkuvasti yhä paremmaksi ja tehokkaammaksi, jotta asiakas saisi entistäkin parempaa palvelua.