Suomen Vesiremontin taustalla toimii
nuorekas ja aktiivinen työtiimi

Joskus suomalainen rännifirma koetaan pinttyneeksi, paikalleen jääneeksi ja kaavoihin kangistuneeksi. Suomen Vesiremontti on kaikkea muuta. Se on nykyaikainen yritys, jonka toimintaa leimaa nuorekkuus, ahkeruus ja jatkuva kehittyminen.

Suomen Vesiremontti haluaa kulkea kehityksen eturintamassa ja aktiivisesti muuttaa toimintaansa jatkuvasti paremmaksi. Pyrkimyksenä on tehdä asiat muita paremmin ja kehittyä siinä mukana. Asiakaslähtöinen, aktiivinen ja eteenpäin menevä yritys suosii nykyaikaista ja avointa työkulttuuria. Mainio työilmapiiri ja hyvä työporukka saavat aikaan sen, että yrityksessä on kaikkien mukava työskennellä. Suomen Vesiremontilla pohditaan ja pyritään aktiivisesti kehittämään omia prosesseja mahdollisimman yksinkertaisiksi ja tehokkaiksi. Yrityksen tavoitteena on rakentaa sellainen konsepti, jonka takana pystytään seisomaan. Ratkaisu, joka on läpinäkyvä, helppo ja asiakkaalle mahdollisimman vaivaton.

Suomen vesiremontti Oy lukuina

+2000

Tyytyväistä asiakasta

+20

Ammattimiestä

2

Toimipistettä

Mistä kaikki alkoi

Suomen Vesiremontin tarina lähtee liikkeelle Oulusta. Yritys perustettiin vuonna 2018, tarjoamaan alalle selkeää saneeraustekijää. Remonttialalta puuttui nuorekas tekijä, joka olisi erikoistunut tarjoamaan täyden palvelun ränniremontin ja vastaamaan aidosti asiakkaan tarpeisiin.
Suomen Vesiremontin toimintakonseptiin kuuluu oleellisesti ilmainen kartoituskäynti, jossa selvitetään huolellisesti asiakkaan talon sadevesijärjestelmän tai kattoturvatuotteiden kunto. Ränniremontin yhteydessä rakennuksen otsalautojen kunto tarkastetaan ja ne maalataan tai vaihdetaan uusiin tarpeen vaatiessa.

Meille tärkeää on

Asiakastyytyväisyys

Haluamme toimia asiakaslähtöisesti ja aidosti huolehtia asiakkaasta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle helpon kokonaispalvelun takuutyönä, jolloin meillä on tyytyväisiä asiakkaita.

Ammattitaito

Meillä työskentelee nuorekas, sitoutunut ja kokenut joukko ammattilaisia, jotka aidosti viihtyvät työssään. Työtämme leimaa ahkeruus, ammattitaito ja korkealuokkainen työnjälki.

Läpinäkyvyys

Meille asiakas on tärkein. Haluamme toimia vastuullisesti, rehellisesti ja läpinäkyvästi toimintatavalla, jonka takana pystymme seisomaan. Näin pidämme huolta maineestamme.

Kehittyminen

Olemme nuorekas, aktiivinen ja eteenpäin menevä yritys. Toimintaa kehitetään jatkuvasti yhä paremmaksi ja tehokkaammaksi, jotta asiakas saisi entistäkin parempaa palvelua.