Kattoturvatuotteet laadukkaana kokonaisratkaisuna!

Kattoturvatuotteet ovat joka kodin tärkeät turvavarusteet, jotka kannattaa pitää kunnossa. Laadukkaat, asianmukaiset ja oikeilla paikoillaan olevat kattoturvatuotteet varmistavat turvallisen asumisen ja huoltotyöt katolla. Ilmaisella kartoituskäynnillä voimme selvittää kotisi kattoturvatuotteiden kunnon, kartoittaa mahdolliset puutteet ja tehdä korjaussuunnitelman.

Korjaussuunnitelman perusteella voimme antaa kiinteähintaisen ja pitävän tarjouksen, joka sopii saumattomasti asiakkaan tarpeisiin. Suomen Vesiremontti haluaa toimia asiakaslähtöisesti ja meillä kattoturvatuotteiden asennus tehdään joustavasti avaimet käteen -periaatteella ja takuutyönä.

Miksi kattoturvatuotteet ovat tärkeitä?

1

Kattoturvatuotteet kannattaa pitää kunnossa. Ne varmistavat kaikkina vuodenaikoina turvallisen liikkumisen pihalla, mahdollistavat katon huoltotyöt ja takaavat nuohoojalle turvallisen kulkutien katolle.

2

Seinätikkaiden avulla on turvallista kulkea katolle. Lapetikkaat eli kattotikkaat turvaavat katolla kulkemisen eri huoltokohteille. Kattosillat takaavat taas pitävät askeleet ja tehokkaat huoltotoimet.

3

Kattoturvatuotteet on tehty suojelemaan sinua, kattoasi ja muita ihmisiä. Lumiesteet ovat tärkeät turvavarusteet putoavan lumen varalle. Tikkaat ovat elintärkeä poistumistie tulipalon sattuessa.

4

Suomen Vesiremontilta saat kotimaiset ja markkinoiden johtavat kattoturvatuotteet. Nesco valmistaa lähes 40 vuoden kokemuksella räätälöityjä ratkaisuja, jotka tuovat turvaa kaikkiin koteihin.

Kattoturvatuotteet varmistavat turvallisen
liikkumisen katolla

Lumiesteet

Lumiesteet on hyvä asentaa vähintäänkin ulko-ovien, terassien ja kulkuväylien kohdalle estämään lumen ja jään putoaminen. Talon sijainti, korkeus ja katon kaltevuus vaikuttavat lumiesteiden valintaan. Nescon valikoimasta löytyy sopivat lumiesteet jokaiseen kotiin. Tyylikkäät lumiesteet on valmistettu kestämään lumikuormaa ja aikaa vuodesta toiseen.

Seinätikkaat

Nescon seinätikkaat varmistavat turvallisen kulkemisen katolle. Seinätikkaat suositellaan asennettavaksi talon päätyseinälle, jolloin lumikuormat eivät pääse rasittamaan tikkaan kiinnityksiä. Nescon seinätikkaiden laadun takaavat kestävät materiaalit, paksu suojaava sinkkikerros ja iskunkestävä pulveripolttomaalaus. Laadukkaat ja pitkäikäiset tikkaat tuovat tyyliä ja korostavat rakennuksen ilmettä.

Lapetikkaat

Lapetikkaat eli kattotikkaat asennetaaan katon lappeen suuntaisesti seinätikkaiden jatkoksi turvalliseen liikkumiseen. Korkealla liikuttaessa ihmisten turvallisuus on ensisijainen asia. Nescon lapetikkaat ovat CE-merkittyjä tikkaita, jotka voivat oikein asennettuna toimia myös turvaköyden kiinnityspisteinä. Lapetikkaat voidaan räätälöidä eri kattotyypeille sopivien jalkojen ja kiinnikkeiden avulla.

Kattosillat

Kattosillat turvaavat katolla liikkumisen poikittaissuunnassa seinätikkailta esimerkiksi savupiipulle. Kestävistä materiaaleista valmistetun kattosillan pinta on karhennettu, jotta sillalla pystytään kävelemään turvallisesti kaikkina vuodenaikoina. Nescon kattosillat voivat oikein asennettuna toimia turvaköyden kiinnityspisteinä ja siihen voidaan asentaa myös turvallisuutta parantavia lisävarusteita.

Hätäpoistumistikkaat

Hätäpoistumistikkaat eli turvatikkaat takaavat turvallisen varapoistumistien yläkerran ikkunoista tai parvekkeelta. Hätäpoistumistikkaita käytetään taloissa, joiden varatienä käytettävän ikkunan alareuna tai parvekkeen lattia on yli 3,5 metrin korkeudella maanpinnasta. Nescon hätäpoistumistikkaita voidaan täydentää kohteen vaatimusten mukaisesti poistumisputkilla ja tartuntakahvoilla.

Putoamissuojaimet

Katolla työskentelevien turvaamiseksi on käytettävä putoamisen estävää tai pysäyttävää järjestelmää. Kattopollarit on tarkoitettu riipputelineiden kiinnityspaikoiksi ja soveltuvat parhaiten lukkosauma- ja konesaumakatoille. Vastapainopollarit voidaan kiinnittää vastaavasti tasakatoille. Turvakiskot- ja vaijerit varmistavat kiipeilijän turvallisuuden ja vaijerijärjestelmä voidaan kiinnittää seinään, Nescon kattosiltaan tai pollareihin.

Suomen Vesiremontti on luotettava kumppani remonttiin!

Olemme toteuttaneet ränniremontit ja asentaneet kattoturvatuotteet jo satoihin koteihin samalla laadukkaalla toimintatavalla. Tavoitteenamme on aidosti auttaa asiakasta, jotta sinun ei tarvitse turhaan huolehtia kattoturvasi perään.

Suomen Vesiremontilla on käytössä markkinoiden parhaat tuotteet, kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö ja viimeistelty kokonaisratkaisu, jotta asiakkaat saisivat aina parasta mahdollista palvelua. Teemme työtä tyytyväisyystakuulla, meillä onkin tutkitusti erittäin tyytyväiset asiakkaat.

Varaa ilmainen kartoitus

Kattoturvaremontista voi saada kotitalousvähennystä!

Suomen Vesiremontin tekemästä kattoturvatuotteiden asennustyöstä voit hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on 40 prosenttia työn osuudesta vuonna 2021. Omassa kodissa teetetty kattoturvatuotteiden asennus nostaa niin kotisi turvallisuustasoa kuin arvoakin. Remontin työn osuudesta voit saada huomattavan osan kotitalousvähennyksenä takaisin.

Onko remontin aika?

Jos kotisi kattoturvatuotteet ovat puutteelliset tai niiden kunto huolettaa, ole meihin yhteydessä!

Jätä meille puhelinnumerosi niin soitamme sinulle pian!

    Näin asennamme

    Asiakkaat suosittelivat

    Trustmary Reviews

    Valmistuneita kohteita