Ränniremontti pitää sadeveden hallinnassa

Ränniremontti lähtee liikkeelle talosi tarpeista. Ilmaisella kartoituskäynnillä selvitämme huolellisesti kotisi nykyisen sadevesijärjestelmän kunnon, kartoitamme mahdolliset ongelmakohdat ja teemme korjaussuunnitelman.

Suomen Vesiremontilla pohjatyöt tehdään kunnolla. Kartoituskäynnillä tarkistetaan myös talon sadevesiviemäröinnin toimivuus ja katon otsalautojen kunto. Jos otsalaudat ovat rapistuneet, ne maalataan. Lahonneet otsalaudat vaihdetaan luonnollisesti uusiin.

Milloin ränniremontti on ajankohtainen?

1

Rännit vuotavat

Ränniremontti on ajankohtainen, jos rännit vuotavat. Sadevesikouru on joko ruostunut puhki tai liitoskohtien saumat ovat murtuneet. Vuotava sadevesijärjestelmä altistaa kodin kosteusvaurioille.

2

Rännit vääntyneet

Lumen ja jään paino aiheuttavat vanhan rännin kiinnikkeiden rikkoutumisen ja ränni vääntyy. Vääntyneen rännin vedenvirtaus heikkenee oleellisesti, vesi seisoo rännissä ja vuotaa yli.

3

Rännit ruosteessa

Ränniremontti on aiheellinen, jos rännin tai syöksytorven pinta on ruosteinen tai epäsiisti. Ruosteiset ja likaiset vesikourut antavat muuten siistille talolle ränsistyneen ilmeen.

Ränniremontti toteutetaan markkinoiden
kestävimmillä ränneillä!

1. Pisko on tuotemerkki, johon luotamme. Kotimaisen valmistajan sadevesijärjestelmät on valmistettu kestämään suomalaista säätä ja ne edustavat laadultaan markkinoiden parhaimmistoa.

2. Pisko valmistaa sadevesijärjestelmät parhaista materiaaleista ja valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin koteihin. Nykyaikaiset rännit kestävät mainiosti lumen ja jään aiheuttaman kuormituksen.

3. Ränniremontti toteutetaan saumattomilla Pisko P13 -vesikouruilla, jotka voidaan tehdä kohteessa mittojen mukaan. Saumoja löytyy vain kulmista, jolloin vuotoriski on minimoitu.

4. Pisko P13 -vesikourut ovat malliltaan puolipyöreitä, jolloin veden virtaavuus on huomattavasti parempi kuin kantikkaassa sadevesikourussa. Näin ränni pysyy varmasti paremmin puhtaana.

5. Rännin kiinnitykseen käytetään patentoituja ulkopuolisia kannakkeita, jotka ovat tutkitusti markkinoiden kestävimpiä. Ulkopuoliset kannakkeet eivät kerää roskaa ja vesi virtaa paremmin.

6. Kun ränniremontti toteutetaan puolipyöreillä ränneillä, ulkopuolisilla kannakkeilla ja pyöreillä syöksytorvilla, vesi virtaa vapaasti, ränni ei kerää roskia ja huolto on huomattavasti helpompaa.

Suomen Vesiremontti on luotettava kumppani ränniremonttiin

Kotimaan sääolosuhteet laittavat kotien sadevesijärjestelmät kovalle koetukselle. Suomen Vesiremontin kokenut henkilöstö on tehnyt onnistuneesti satoja ränniremontteja kaikenlaisiin koteihin.

Haluamme aidosti huolehtia asiakkaasta, jotta sinun ei tarvitse kantaa huolta sadeveden kulkeutumisesta tai kiivetä katonrajaan avaamaan roskien tukkimia rännejä. Meillä ränniremontti tehdään aina helppona kokonaisratkaisuna ja takuutyönä. Näin meillä on tutkitusti erittäin tyytyväiset asiakkaat.

Varaa ilmainen kartoitus

Sadevesiremontista voi saada kotitalousvähennystä!

Huomaa, että voit hakea tekemästämme asennustyöstä kotitalousvähennystä, joka on 40% työn osuudesta vuonna 2022. Voit hyödyntää vähennyksen heti verotuksessasi.

Onko ränniremontin aika?

Jos sadevesijärjestelmäsi kunto huolettaa, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Jätä meille puhelinnumerosi, soitamme sinulle pian.

    Näin asennamme

    Asiakkaat suosittelivat

    Valmistuneita kohteita