Ränniremontti pitää sadeveden hallinnassa

Ränniremontti lähtee liikkeelle talosi tarpeista. Ilmaisella kartoituskäynnillä voimme selvittää huolellisesti kotisi nykyisen sadevesijärjestelmän kunnon, kartoittaa mahdolliset ongelmakohdat ja tehdä korjaussuunnitelman.

Suomen Vesiremontilla pohjatyöt tehdään kunnolla. Kartoituskäynnillä tarkistetaan myös talon sadevesiviemäröinnin toimivuus ja katon otsalautojen kunto. Jos otsalaudat ovat rapistuneet, ne maalataan. Lahonneet otsalaudat vaihdetaan luonnollisesti uusiin.

Milloin ränniremontti on ajankohtainen?

1

Rännit vuotavat

Ränniremontti on ajankohtainen, jos rännit vuotavat. Sadevesikouru on joko ruostunut puhki tai liitoskohtien saumat ovat murtuneet. Vuotava sadevesijärjestelmä altistaa kodin kosteusvaurioille.

2

Rännit vääntyneet

Lumen ja jään paino aiheuttavat vanhan rännin kiinnikkeiden rikkoutumisen ja ränni vääntyy. Vääntyneen rännin vedenvirtaus heikkenee oleellisesti, vesi seisoo rännissä ja vuotaa yli.

3

Rännit ruosteessa

Ränniremontti on aiheellinen, jos rännin tai syöksytorven pinta on ruosteinen tai epäsiisti. Ruosteiset ja likaiset vesikourut antavat muuten siistille talolle ränsistyneen ilmeen.

Ränniremontti toteutetaan markkinoiden
kestävimmillä ränneillä!

1. Nesco on tuotemerkki, johon luotamme. Kotimaisen valmistajan sadevesijärjestelmät on valmistettu kestämään suomalaista säätä ja ne edustavat laadultaan markkinoiden parhaimmistoa.

2. Nesco valmistaa sadevesijärjestelmät parhaista materiaaleista ja valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin koteihin. Nykyaikaiset rännit kestävät mainiosti lumen ja jään aiheuttaman kuormituksen.

3. Ränniremontti toteutetaan saumattomilla Nesco P13 -vesikouruilla, jotka voidaan tehdä kohteessa mittojen mukaan. Saumoja löytyy vain kulmista, jolloin vuotoriski on minimoitu.

4. Nesco P13 -vesikourut ovat malliltaan puolipyöreitä, jolloin veden virtaavuus on huomattavasti parempi kuin kantikkaassa sadevesikourussa. Näin ränni pysyy varmasti paremmin puhtaana.

5. Rännin kiinnitykseen käytetään patentoituja ulkopuolisia kannakkeita, jotka ovat tutkitusti markkinoiden kestävimpiä. Ulkopuoliset kannakkeet eivät kerää roskaa ja vesi virtaa paremmin.

6. Kun ränniremontti toteutetaan puolipyöreillä ränneillä, ulkopuolisilla kannakkeilla ja pyöreillä syöksytorvilla, vesi virtaa vapaasti, ränni ei kerää roskia ja huolto on huomattavasti helpompaa.

Suomen Vesiremontti on luotettava kumppani ränniremonttiin

Kotimaan sääolosuhteet laittavat kotien sadevesijärjestelmät kovalle koetukselle. Suomen Vesiremontin kokenut henkilöstö on tehnyt onnistuneesti satoja ränniremontteja kaikenlaisiin koteihin.

Haluamme aidosti huolehtia asiakkaasta, jotta sinun ei tarvitse kantaa huolta sadeveden kulkeutumisesta tai kiivetä katonrajaan avaamaan roskien tukkimia rännejä. Meillä ränniremontti tehdään aina helppona kokonaisratkaisuna ja takuutyönä. Näin meillä on tutkitusti erittäin tyytyväiset asiakkaat.

Varaa ilmainen kartoitus

Sadevesiremontista voi saada kotitalousvähennystä!

Tekemästämme ränniremontin asennustyöstä voit hakea kotitalousvähennystä, joka on 40 prosenttia työn osuudesta vuonna 2021. Omassa kodissa teetetty ränniremontti auttaa nostamaan kodin arvoa ja remontin työn osuudesta voi saada huomattavan osan kotitalousvähennyksenä takasin.

Onko ränniremontin aika?

Jos sadevesijärjestelmäsi kunto huolettaa, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Jätä meille puhelinnumerosi, soitamme sinulle pian.

    Näin asennamme

    Asiakkaat suosittelivat

    Trustmary Reviews

    Valmistuneita kohteita