Vesikourun asennus ja huolto pitävät rakennuksen ja tontin kuivana

Vesikouru on yksi keskeisiä sadevesijärjestelmän osia, jolla huolehditaan, että pienemmät ja suuremmat rakennukset pysyvät kuivina säässä kuin säässä. Vesikourun asennus on siis tärkeä toimenpide rakennuksen ja rakenteiden suojaamiseksi kosteudelta. Vesikouru suojaa myös rakennusten ympärillä olevaa tonttia, sillä se johdattaa sadevedet sadevesikaivoihin, jolloin maanpinta säästyy vesilammikoilta ja virtaavalta vedeltä.

Vesikourun huolto on tärkeää

Toimivan sadevesijärjestelmän ylläpito ei vaadi suuria ponnisteluja, mutta vesikourun säännöllinen puhdistaminen turvaa sen, että ränniin kerääntyneet roskat eivät pääse tukkimaan veden virtausta tai rikkomaan vesikourun liitoskohtia. Vapaasti kourussa virtaava vesi takaa myös sen, että vesikourut eivät ala tulvia yli laitojensa ja aiheuta samalla vesivahinkoa rakennukselle. Lisäksi puhtaat kourut pysyvät pidempään hyvässä kunnossa ilman, että niihin ilmestyy repeämiä tai ruostetta.

Toisinaan sadevesikourut kuitenkin ehtivät saada osumaa tai tukkeutua, jolloin niitä tarvitsee puhdistuksen lisäksi huoltaa. Koko sadevesijärjestelmän remonttia ei tarvitse tehdä, vaan riittää, kun rikkoontunut tai vääntynyt kouru vaihdetaan uuteen. Tärkeää on kuitenkin huolehtia siitä, että uudet kourut sopivat värinsä ja mallinsa puolesta yhteen vanhojen kourujen kanssa.

Vesikourun asennus suojaa rakennusta ja maata

Vesikourun asennus, puhdistus ja huolto on hyvä teettää alan ammattilaisilla. Silloin voi luottaa, että kaikki tarvittavat on huomioitu ja koko remontti on tehty varmasti kunnolla.

Sadevesijärjestelmä on monipuolinen kokonaisuus. Sadevesien keräämiseen ja ohjaamiseen käytettävät kourut, putket, syöksytorvet ja sadevesikaivot on tärkeää valita huolella, jotta ne kestävät kovia pakkasia ja tuulia sekä kesän helteitä ja rankkasateita.

Vesimäärien ja veden voimakkaan virtauksen vuoksi on tärkeää, että maanpinnalla sadevesi johdetaan luotettavasti syöksytorven alapäästä eteenpäin. Sadevesiviemäröinti on turvallinen tapa ohjata sadevesiä tontilla. Tärkeää on, että sadevedet johdetaan riittävän kauaksi rakennuksista.

Jos vesikourujen asennus tai huolto on ajankohtainen, me Suomen vesiremontilla hoidamme kaikki asennustyöt kokonaisratkaisuina ja takuutyönä. Asiakastyytyväisyytemme on korkea, tutustu tarkemmin asiakaspalautteisiimme etusivulla.

Sadevesijärjestelmän asennus on ammattilaisen heiniä

Kaatosateet lisäävät sadevesien ohjaamisen tarpeita. Kiinteistön omistajan on myös muistettava, että tontti on suuren osan talvea jäässä. Sadevesijärjestelmä on siis tärkeää asennuttaa ja huollattaa alan ammattilaisilla, jotta oleelliset seikat rakennuksessa, tontilla ja olosuhteissa tulee huomioitua.

Me Suomen vesiremonttilla panostamme asennusosaamisen laatuun ja asiakaspalveluun. Olemme Piskon valtuutettu jälleenmyyjä ja asentaja. Me asentajina ja asiakkaamme arvostavat Piskon laadukkaita ja toimivia sadevesijärjestelmiä, jotka on suunniteltu ja valmistettu nimenomaan suomalaiseen ilmastoon sopivilla materiaaleilla ja valmistustavoilla.

Toimimme erikokoisten asiakkaiden parissa ympäri Suomea. Olitpa sitten yksityinen omakotitalon rakentaja tai asuja, taloyhtiön edustaja tai suuremman rakennusliikkeen päättäjä, ota yhteys. Suunnitelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvan sadevesijärjestelmän suojaamaan sekä rakennusta että tonttia! Seuraa meitä somessa